تاثیر ماکروفر بر کیفیت غذا

تاثیر ماکروفر بر کیفیت غذا

تاثیر ماکروفر بر کیفیت غذا 

 در صفحه نکته هایی درباره مایکروفر به تاثیر ماکروفر بر کیفیت غذا میپردازیم .

از آن جا که زمان مواجهه غذا با آب و دمای بالا درمایکروفر در مقایسه با روش های پخت معمولی کمتر است، از دست دهی ویتامین ها و مینرال ها نیز در آن کمتر است. به خصوص ویتامین های محلول در آب هم چون ویتامین C و B1 که به حرارت بسیار حساس است، در مایکروفر بیشتر حفظ می شود. مایکروفر این برتری را نسبت به جوشاندن دارد که نشت ویتامین ها به درون آب پخت را به حداقل می رساند و از این نظر شبیه به بخارپز کردن است .

ماکرویوو اینورتر ال جی
مطالب مشابه:

ماکروفر ال جی 

نظرسنجی در مورد این پست
[تعداد: 0   میانگین: 0/5]
ثبت درخواست مشاوره
برای مشاوره تلفنی و آموزش کامل لطفا مبلغ 10000 تومان پرداخت کنید.

و یا میتوانید مبلغ 10000 تومان را به شماره کارت زیر واریز کنید.

6037-9973-6151-6926

به نام محمدرضا سلمانی ماهینی

پس از پرداخت عکس رسید را به شماره 09383394908 ارسال کنید.


نظر خود را در مورد این پست بنویسید.

برای تماس کلیک کنید